Website is in BETA | Je kan een account maken!

Welkom op MinePlace

Registreer of login op je account!

Login
Casb02 WebAdmin


Casb02

Casb02


 • Geregistreerd sinds: ongeveer 1 maand geleden
 • Laatst gezien: 23 dagen geleden
 • Profiel weergaven: 80

Complex

A B C


Forum


Laatste berichten

Vakantie, Support en meer... 26 dagen geleden

Het is weer al een paar weken vakantie waar je ook in nederland woont. Daarom is onze staff ook aan vakantie toe. Aangezien onze staffleden op vakantie zijn kan het zijn dat je ticket langer duurt tot hij behandeld wordt. Ook gaat onze Lead Staff Tegelijk op vakantie. De lead staff (Blikies, PixelReset, Casb02) zorgt er voor dat de server draait in het Data Center en de game het doet. De lead staff zijn ongeveer 7 dagen overlappend op vakantie, in deze tijd duurt het langer tot er LeadStaff Contact kan maken met de server. Wel zijn er normale staffleden aanwezig, deze zullen de meeste problemen proberen op te lossen.

Verder wens ik jullie nog een hele prettige vakantie!

Mvg namens LeadStaff, en persoonlijk van mij Casb02.


Wat mag een Guard? ongeveer 1 maand geleden

Wat mag een Guard?
Vaak is er discussie over wat een guard mag. Zoals mag een guard zomaar je cel inlopen of mag een guard je zomaar in de isolatie cel gooien? Op die vragen wil ik jullie zo goed mogelijk antwoord te geven. 

Guards hebben Verschillende Levels van 1 tot 10. Elk level mag iets meer of er verandert iets zoals kleding.

Hier onder staan een paar opsommingen wat Guards NIET mogen.
Guards mogen niet zonder toestemming...

 • in kisten kijken.
 • in je cel zitten.
 • je vermoorden.
 • je direct in de isolatie gooien.


Hier onder een opsomming over wat Guard WEL mogen
Guards mogen...

 • Je naar 3 waarschuwingen in de ISO gooien. (lees onder meer)
 • Je staande houden als ze je op illegale items betrappen.
 • Je wanted zetten als ze het vermoeden hebben dat je wilt ontsnappen.
 • Je ondervragen als getuige.

Andere zaken
Er bestaan naast de bovenste regels ook allemaal speciale gevallen. En er is een speciaal waarschuwing systeem.

Het waarschuwing systeem
Een guard mag je op de volgende manieren waarschuwen.

 • W1
 • Waars1
 • Waarschuwing 1
 • Warning 1
 • Warn 1

Een guard zou altijd je naam noemen als je wordt gewaarschuwd.

Hoe werkt het 1 - 2 - Uit systeem?
Je hebt altijd 3 Kansen op je gedrag. Wanneer je de eerste keer de fout in gaat, zegt de guard "Warn 1" of dergelijke. Nu je jouw eerste waarschuwing hebt, heb je de kans je gedrag te verbeteren als 2e kans. Als je nu de fout in gaat krijg je een 2e waarschuwing nu is het je 3e en laatste kans om je te gedragen, na deze kans ga je naar de isolatie.

Lockdown
Bij een lockdown van een complex moet iedereen die online is online blijven en naar zijn cel gaan, als je geen cel hebt, ga je naar de keuken. Alle guards gaan langs alle cellen op zoek naar illegale items in kisten (niet in hoppers). Log je uit krijgt je hopper & inventory ook een speur bezoek. Een lockdown kan alleen door de head guard/warden gestart worden. Deze zullen ook de spullen zoeken. Een ander verhaal is de Elite cel deze worden niet bekeken tijdens een lockdown.

HeadGuard Bevel.
Een van de oudste functies, maar wel een van de mist gebruikte. De Headguard & Warden zijn de baas van de Prison en kunnen een bevel uitvoeren op elke cel dan ook, dus ook elite cellen. Wanneer een guard een of andere reden heeft kan deze een bevel uitvoeren op een cel. Hij mag overal in kijken (ook de hopper). Voor elk item dat de headguard mee neemt, legt hij een inname bevel boekje neer. Deze is ondertekend door de headguard en door leadstaff (PixelReset, Blikies,
Casb02). 
Een Headguard kan veel verschillende redenen hebben waarom hij 1 cel wil controleren. Daarom moet Staff altijd een bevestiging geven.

Instant ISO vissen.
Wanneer een Guard is aan het opletten bij de visplaats en de guard wordt gehengeld mag de dader direct de ISO in worden gegooid.

Zonder Toestemming.
Zoals je boven leest wat een guard allemaal niet mag doen zijn daar uitzonderingen op. Deze uitzonderingen mag de Headguard zonder vragen aan staff uitvoeren of laten uitvoeren.

Laat even een reactie achter over welke regel jij nog niet kende.


Nieuws #2 ongeveer 1 maand geleden

Een nieuw complex?

Afgelopen dagen wordt er door verschillende spelers gespeculeerd over een nieuw complex maar komt er wel een nieuw complex? Het antwoord is simpel, ja er komt een nieuw complex. Maar er zijn nog zo veel vragen. Wat is er anders in het complex, waar is het complex, hoe kom je in het complex, hoe heet het complex, kost het geld en ga zo maar door. Niet op alle vragen kan ik antwoord geven maar een paar wel.

Waar is het complex?
Het complex bevind zich op een eiland rond om de main prison en is daar voor een nieuwe ontsnappings beleving. 

Hoe kom je in het complex?
Zelf zijn wij ook nog aan het nadenken hoe je in het complex komt, wel kun je er hoogst waarschijnlijk niet met een ticket er heen.

Hoe heet het nieuwe complex?
Veel mensen zijn aan het speculeren hoe het nieuwe complex gaat heten. Dit is nog een grote verassing maar mensen zijn al aan het speculeren!

Beschikbaar
Het complex is momenteel nog in aanbouw en we zijn nog bezig met het bedenken ban leuke extra's in het complex. Heb je leuke ideeen kun je die altijd achter laten hier onder in een reactie. Zie je een idee van een ander die jij ook leuk vind geef hem dan een like!


Nieuws #1 ongeveer 1 maand geleden

Welkom op de MinePlace Website
Op deze webpagina zullen we uitgebreide updates, nieuwtjes en veel meer posten. Ook kun je een eigen account aanmaken en je favorite spelers/staff volgen!

Binnenkort meer info!
Aanbevolen
Kleine Bundel | €18.20

View »